Ervaring en CV

Werkzaken Groningen VOF is een onderneming van Hessel Betten, Harmien Betten-Wolters en Anna Betten.

Hessel Betten is sedert 1985 in diverse functies, en voor diverse werkgevers en opdrachtgevers, werkzaam in de wereld van de sociale zekerheid. Sinds 1998 is hij ook –  en vooral – als arbeidsdeskundige actief. Vanwege deze werkervaring beschikt hij over een zeer brede schat aan kennis, ervaring en expertise. Nieuwsgierig geworden naar de persoon van Hessel? Zijn Linked-In profiel laat alle informatie zien! Klik hier om het Linked-In profiel van hem te bekijken.

Harmien Betten-Wolters heeft uitgebreide werkervaring in de zorgsector en als docent in het primair onderwijs. Zij volgde de beroepsopleiding tot arbeidsdeskundige en is sinds 1 januari 2017 binnen Werkzaken Groningen VOF actief. Harmien voert sindsdien arbeidsdeskundige onderzoeken in opdracht van werkgevers uit.

Anna Betten heeft na de opleiding HBO recht eveneens de beroepsopleiding tot arbeidsdeskundige gevolgd en is sinds 1 mei 2018 binnen de VOF actief. Na het afronden van de beroepsopleiding tot arbeidsdeskundige voert zij sinds 1 augustus 2019 arbeidsdeskundige onderzoeken uit.